لیزینوپریل برای درمان مرحله 3 بیماری کلیه

لیزینوپریل برای درمان مرحله 3 بیماری کلیه

لیزینوپریل برای درمان مرحله 3 DiseaseLisinopril کلیه در یک گروه از داروها شناخته شده به عنوان آنزیم مهار کننده تبدیل کننده آنژیوتانسین (ACE) است. این با کاهش مواد شیمیایی خاص که سفت عروق خونی کار می کند، به طوری که جریان خون روان تر و قلب می تواند خون موثر تر پمپ. سپس، این دارو برای بیماری مرحله درمان 3 کلیه موثر است؟

لیزینوپریل می تواند به تنهایی و یا در ترکیب با سایر داروهای مورد استفاده برای درمان فشار خون بالا. با این حال، تمام بیماران مبتلا به بیماری مرحله 3 کلیه می تواند این دارو. کسانی که در موارد زیر باید از خوردن مصرف این دارو:

1. خانم های باردار باید این دارو استفاده نکنید، زیرا آن می تواند جنین آسیب برساند. آن را به توقف استفاده از آن و دکتر حق دور به صورت یک باردار شدن لازم است.

2. افرادی که آنژیوادم ارثی باید این دارو استفاده نکنید.

3. افراد دیابتی باید این دارو را همراه با دارو که شامل آلیسکیرن (Tekturna، Tekamlo، Amturnide، Valturna) استفاده نکنید.

چه عوارض جانبی می تواند باعث بروز لیزینوپریل؟

این دارو ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند. به دکتر بگویید که اگر هر یک از این علائم شدید هستند و یا نمی شود:

سرفه، سرگیجه، سردرد، خستگی بیش از حد، ضعف، تهوع، اسهال، آبریزش گل رز، کاهش توانایی جنسی، بثورات جلدی، و غیره

برخی از اثر جانبی می تواند جدی است. اگر شما تجربه هر یک از آنها، دکتر پاسخ فورا:

تورم (از صورت، لب ها، چشم ها، دست ها، پاها، مچ پا، ساق پا)، اشکال در تنفس، غش، سرگیجه، علائم عفونت، پوست زرد و یا چشم ها، و درد قفسه سینه.

اگر شما سوال دیگری در مورد درمان مرحله 3 بیماری کلیه، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا پیام زیر را ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 مهر 1395 | نظرات ()